Het WAD aflevering 4 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het WAD aflevering 4 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het WAD aflevering 4 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het laatste deel van de Nederlandse natuurdocumentaire Het WAD speelt zich af in het najaar, een periode een enorme uitdaging vormt voor de dieren van de Waddenzee om te overleven. VetvoorradenOp een rustige, ondiepe wadplaat verzamelen zich duizenden eenden en steltlopers. Ze bereiden zich voor op de winter door hun verenpak te ruien en door massaal wormen en schelpdieren te eten om zo hun vetvoorraden aan te vullen. KouRoofvogels als de slechtvalk en smelleken komen af op deze grote zwermen vogels. Dan valt Siberische kou de Waddenzee binnen waardoor deze verandert in een poollandschap. Op1 gemist? Makers Het Wad over hun werkwijze Bekijk deze video »
Uitzending :
Het WAD aflevering 4 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het laatste deel van de Nederlandse natuurdocumentaire Het WAD speelt zich af in het najaar, een periode een enorme uitdaging vormt voor de dieren van de Waddenzee om te overleven.

Vetvoorraden
Op een rustige, ondiepe wadplaat verzamelen zich duizenden eenden en steltlopers. Ze bereiden zich voor op de winter door hun verenpak te ruien en door massaal wormen en schelpdieren te eten om zo hun vetvoorraden aan te vullen.

Kou
Roofvogels als de slechtvalk en smelleken komen af op deze grote zwermen vogels. Dan valt Siberische kou de Waddenzee binnen waardoor deze verandert in een poollandschap.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het WAD
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het WAD aflevering 4 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV