Zien: Humberto Tan woest over berichtgeving rondom dood George Floyd

Zien: Humberto Tan woest over berichtgeving rondom dood George Floyd

De Verenigde Staten - en de rest van de wereld - zijn opgeschrikt door de tragische dood van de zwarte Amerikaan George Floyd. De vier politieagenten die betrokken waren bij zijn dood, werden op staande voet ontslagen - maar Humberto Tan is woedend om de berichtgeving van de media.

"Woorden doen er toe"
In een emotionele oproep op social media hoopt Tan aan de media duidelijk te maken dat de woordkeuze bij nieuwsverslaggeving van het grootste belang is. In het journaal werd de tekst "de betrokken politiemensen zijn niet meer in dienst" gebruikt, en dit viel bij Tan verkeerd. Dit impliceert namelijk dat de agenten zelf zijn opgestapt na het incident, maar dit is niet het geval.

Enkele maanden geleden sprak Humberto Tan zich uit tegen een in zijn ogen racistische column van Angela de Jong. Bekijk het gesprek daarover in de video hieronder.

Zien: <em>Humberto Tan</em> woest over berichtgeving rondom dood <em>George Floyd</em> De Verenigde Staten - en de rest van de wereld - zijn opgeschrikt door de tragische dood van de zwarte Amerikaan George Floyd. De vier politieagenten die betrokken waren bij zijn dood, werden op staande voet ontslagen - maar Humberto Tan is woedend om de berichtgeving van de media. "Woorden doen er toe"In een emotionele oproep op social media hoopt Tan aan de media duidelijk te maken dat de woordkeuze bij nieuwsverslaggeving van het grootste belang is. In het journaal werd de tekst "de betrokken politiemensen zijn niet meer in dienst" gebruikt, en dit viel bij Tan verkeerd. Dit impliceert namelijk dat de agenten zelf zijn opgestapt na het incident, maar dit is niet het geval. Enkele maanden geleden sprak Humberto Tan zich uit tegen een in zijn ogen racistische column van Angela de Jong. Bekijk het gesprek daarover in de video hieronder. Bekijk ook Jinek gemist? Humberto Tan over docuserie Michael Jordan Bekijk deze video » Humberto Tan het nieuwe gezicht van Got Talent World Wide: "Anderhalve meter" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Humberto Tan woest over berichtgeving rondom dood George Floyd

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Humberto Tan woest over berichtgeving rondom dood George Floyd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV