Volg de lancering van de Crew Dragon met de livestream van de Washington Post

Volg de lancering van de Crew Dragon met de livestream van de Washington Post

Volg de lancering van de <em>Crew Dragon</em> met de livestream van de <em>Washington Post</em> Bekijk hierboven vanaf 22.00 uur LIVE de lancering van de Crew Dragon in de video van de Washington Post. De Crew Dragon van SpaceX gaat vanavond om 22.33 uur Nederlandse tijd de lucht in. Het is de eerste commerciële ruimtevlucht ooit, mogelijk gemaakt door Tesla-baas Elon Musk. ISSAstronauten Robert Behnken en Douglas Hurley zitten aan boord van de raket. De raket vertrekt vanaf het Kennedy Space Center in Florida en levert de astronauten af bij ruimtestation ISS. Bekijk ook deze livestreams van de lancering Kijk LIVE naar de lancering van de eerste bemande SpaceX-raket met Elon Musk en Donald Trump Bekijk deze video »
Live :
Volg de lancering van de Crew Dragon met de livestream van de Washington Post

Bekijk hierboven vanaf 22.00 uur LIVE de lancering van de Crew Dragon in de video van de Washington Post.

De Crew Dragon van SpaceX gaat vanavond om 22.33 uur Nederlandse tijd de lucht in. Het is de eerste commerciële ruimtevlucht ooit, mogelijk gemaakt door Tesla-baas Elon Musk.

ISS
Astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley zitten aan boord van de raket. De raket vertrekt vanaf het Kennedy Space Center in Florida en levert de astronauten af bij ruimtestation ISS.

Bekijk ook deze livestreams van de lancering

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Volg de lancering van de Crew Dragon met de livestream van de Washington Post of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV