Zien: Renate Gerschtanowitz pissig om complimentjes van Winston Gerschtanowitz

Zien: Renate Gerschtanowitz pissig om complimentjes van Winston Gerschtanowitz

Ook Winston Gerschtanowitz en zijn vrouw Renate werken vanuit huis vanwege de corona quarantaine. Het lijkt erop dat Renate het thuis zitten helemaal zat is, want haar lieve man Winston geeft de presentatrice complimentjes en ze kan het totaal niet hebben. Winston noemt haar een knapperd, maar als blikken konden doden... "Ik moet maar weer eens naar buiten, he schat?", zegt hij gierend. "Ja, dat werd tijd", zegt Renate humeurig.

Bekijk hieronder de leuke beelden die Winston deelt op zijn Instagrampagina.

Zien: <em>Renate Gerschtanowitz</em> pissig om complimentjes van <em>Winston Gerschtanowitz</em> Ook Winston Gerschtanowitz en zijn vrouw Renate werken vanuit huis vanwege de corona quarantaine. Het lijkt erop dat Renate het thuis zitten helemaal zat is, want haar lieve man Winston geeft de presentatrice complimentjes en ze kan het totaal niet hebben. Winston noemt haar een knapperd, maar als blikken konden doden... "Ik moet maar weer eens naar buiten, he schat?", zegt hij gierend. "Ja, dat werd tijd", zegt Renate humeurig. Bekijk hieronder de leuke beelden die Winston deelt op zijn Instagrampagina.
Entertainment :
Zien: Renate Gerschtanowitz pissig om complimentjes van Winston Gerschtanowitz
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Renate Gerschtanowitz pissig om complimentjes van Winston Gerschtanowitz of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen