Hilarisch interview: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez zijn te boeken als duo

Hilarisch interview: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez zijn te boeken als duo

Hilarisch interview: <em>Wesley Sneijder</em> en <em>Rolf Sanchez</em> zijn te boeken als duo Wesley Sneijder en Rolf Sanchez werken samen aan een platform om ondernemers te ondersteunen en doordat ze de laatste tijd veel samenwerken, zijn ze de beste maatjes geworden. Volgens Sanchez is Sneijder "zo gek als een deur" en Sneijder vertelt dat ze nu als duo door het land reizen: "We zijn ook te boeken!" Bekijk het interview met Wesley Sneijder en Rolf Sanchez hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: Yolanthe Cabau wil niet praten over biografie Wesley Sneijder Bekijk deze video » Wesley Sneijder heeft gewoon contact met Yolanthe: "We zijn volwassen mensen" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarisch interview: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez zijn te boeken als duo

Wesley Sneijder en Rolf Sanchez werken samen aan een platform om ondernemers te ondersteunen en doordat ze de laatste tijd veel samenwerken, zijn ze de beste maatjes geworden. Volgens Sanchez is Sneijder "zo gek als een deur" en Sneijder vertelt dat ze nu als duo door het land reizen: "We zijn ook te boeken!"

Bekijk het interview met Wesley Sneijder en Rolf Sanchez hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch interview: Wesley Sneijder en Rolf Sanchez zijn te boeken als duo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV