Kijk LIVE naar lancering SpaceX-raket Crew Dragon van Elon Musk (30 mei)

Kijk LIVE naar lancering SpaceX-raket Crew Dragon van Elon Musk (30 mei)

Woensdag 27 mei had een historische dag in de geschiedenis van de ruimtevaart moeten worden, maar dat werd het uiteindelijk niet. De lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon werd op het allerlaatste moment gecanceld vanwege slechte weersomstandigheden. Op zaterdag 30 mei wordt om 21.22 uur Nederlandse tijd een nieuwe poging gedaan.

Kijk LIVE naar lancering <em>SpaceX</em>-raket Crew Dragon van Elon Musk (30 mei) Woensdag 27 mei had een historische dag in de geschiedenis van de ruimtevaart moeten worden, maar dat werd het uiteindelijk niet. De lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon werd op het allerlaatste moment gecanceld vanwege slechte weersomstandigheden. Op zaterdag 30 mei wordt om 21.22 uur Nederlandse tijd een nieuwe poging gedaan. RuimtetoerismeMet de lancering van de SpaceX-raket wordt een belangrijke stap richting de commerciële ruimtevaart gezet. Voor het eerst in de geschiedenis is het namelijk niet een land, maar een bedrijf dat de lancering organiseert. Grote man achter SpaceX is Elon Musk, de algemeen directeur van Tesla. Met SpaceX hoopt hij zijn droom in vervulling te laten gaan: ruimtetoerisme en mogelijk zelfs wonen op andere planeten. Check ook de documentaire MARS, waarin Elon Musk al zijn successen en mislukkingen over het project deelt. Lees hier waar je MARS kunt streamen. Richard BransonMet SpaceX stapt Musk in het gat dat de Britse topondernemer Richard Branson heeft achtergelaten. Hij is de oprichter van de Virgin Group, een conglomeraat van allerlei succesvolle bedrijven. Eén van die bedrijven is Virgin Galactic, waarmee Branson ook de ruimte wil bestormen. Hij lijkt echter flink achter te lopen op Musk, die al sinds 2002 bezig is het SpaceX. De jarenlange voorbereiding moet nu eindelijk zijn vruchten afwerpen. Kijk hierboven op zaterdag 30 mei om 21.22 uur Nederlandse tijd naar de lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon. Bekijk ook Beau gemist? André Kuipers over SpaceX-raket Elon Musk: ‘Ik zou graag instappen’ Bekijk deze video » Dit is waarom de SpaceX-lancering van Elon Musk zo baanbrekend is (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar lancering SpaceX-raket Crew Dragon van Elon Musk (30 mei)

Ruimtetoerisme
Met de lancering van de SpaceX-raket wordt een belangrijke stap richting de commerciële ruimtevaart gezet. Voor het eerst in de geschiedenis is het namelijk niet een land, maar een bedrijf dat de lancering organiseert. Grote man achter SpaceX is Elon Musk, de algemeen directeur van Tesla. Met SpaceX hoopt hij zijn droom in vervulling te laten gaan: ruimtetoerisme en mogelijk zelfs wonen op andere planeten.

Check ook de documentaire MARS, waarin Elon Musk al zijn successen en mislukkingen over het project deelt. Lees hier waar je MARS kunt streamen.

Richard Branson
Met SpaceX stapt Musk in het gat dat de Britse topondernemer Richard Branson heeft achtergelaten. Hij is de oprichter van de Virgin Group, een conglomeraat van allerlei succesvolle bedrijven. Eén van die bedrijven is Virgin Galactic, waarmee Branson ook de ruimte wil bestormen. Hij lijkt echter flink achter te lopen op Musk, die al sinds 2002 bezig is het SpaceX. De jarenlange voorbereiding moet nu eindelijk zijn vruchten afwerpen.

Kijk hierboven op zaterdag 30 mei om 21.22 uur Nederlandse tijd naar de lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar lancering SpaceX-raket Crew Dragon van Elon Musk (30 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV