Ruben Nicolai over de finale van LEGO Masters: "In één bouwwerk zit een konijntje"

Ruben Nicolai over de finale van LEGO Masters: "In één bouwwerk zit een konijntje"

LEGO Masters is een groot succes. Zaterdag 30 mei is de finale en weten we welk duo zich de 'Beste LEGO-bouwers' van Nederland en Vlaanderen mag noemen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Koffietijd van donderdag 28 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Koffietijd terugkijken op Gids.tv.

Konijntje
Koffietijd blikt alvast vooruit met presentator Ruben Nicolai: "In een bouwwerk zit een konijntje", verklapt Nicolai. Via video praat Nicolai ons bij over het LEGO programma maar ook vertelt hij over de Lama's show: "1500 mensen kunnen vanavond naar De Lama's kijken." Digitaal geven de mannen van De Lama's een show, het is een online theater.

Bekijk hieronder het hele interview met Ruben Nicolai.

De finale van LEGO Masters is op zaterdag 30 mei om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna de finale van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ruben Nicolai</em> over de finale van <em>LEGO Masters</em>: &quot;In één bouwwerk zit een konijntje&quot; LEGO Masters is een groot succes. Zaterdag 30 mei is de finale en weten we welk duo zich de 'Beste LEGO-bouwers' van Nederland en Vlaanderen mag noemen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Koffietijd van donderdag 28 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Koffietijd terugkijken op Gids.tv. KonijntjeKoffietijd blikt alvast vooruit met presentator Ruben Nicolai: "In een bouwwerk zit een konijntje", verklapt Nicolai. Via video praat Nicolai ons bij over het LEGO programma maar ook vertelt hij over de Lama's show: "1500 mensen kunnen vanavond naar De Lama's kijken." Digitaal geven de mannen van De Lama's een show, het is een online theater. Bekijk hieronder het hele interview met Ruben Nicolai. De finale van LEGO Masters is op zaterdag 30 mei om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna de finale van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ruben Nicolai over de finale van LEGO Masters: "In één bouwwerk zit een konijntje"
Bekijk hier alle video's en artikelen van LEGO Masters
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ruben Nicolai over de finale van LEGO Masters: "In één bouwwerk zit een konijntje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV