Gestalkt: ex vreest dat stalker haar 'kapot ging schieten' (video)

Gestalkt: ex vreest dat stalker haar 'kapot ging schieten' (video)

Hieronder zie je een fragment uit Gestalkt. Bekijk hier de volledige aflevering van Gestalkt terug na afloop van de uitzending.

In een nieuwe aflevering van Gestalkt jaagt deze enge stalker zijn ex de stuipen op het lijf. Uit berichten blijkt dat de stalker van plan is zijn ex op te zoeken en dat is niet voor een verzoenende kop koffie. De dame is kwestie is doodsbang en vreest dat haar stalkerige ex haar 'kapot zou schieten'.

Gestalkt is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gestalkt</em>: ex vreest dat stalker haar 'kapot ging schieten' (video) Hieronder zie je een fragment uit Gestalkt. Bekijk hier de volledige aflevering van Gestalkt terug na afloop van de uitzending. In een nieuwe aflevering van Gestalkt jaagt deze enge stalker zijn ex de stuipen op het lijf. Uit berichten blijkt dat de stalker van plan is zijn ex op te zoeken en dat is niet voor een verzoenende kop koffie. De dame is kwestie is doodsbang en vreest dat haar stalkerige ex haar 'kapot zou schieten'. Gestalkt is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Getalkt gemist? Stalker Ruud wordt opgepakt: 'Hij is echt knettergek' Bekijk deze video » Gestalkt gemist? Stalker Ruud steekt huis van Bianca in brand Bekijk deze video »
TV :
Gestalkt: ex vreest dat stalker haar 'kapot ging schieten' (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gestalkt: ex vreest dat stalker haar 'kapot ging schieten' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV