Temptation Island gemist? Christian en Angela vliegen elkaar in de armen

Temptation Island gemist? Christian en Angela vliegen elkaar in de armen

Hieronder zie je een fragment uit Temptation Island. Je kunt hier de hele aflevering van Temptation Island terugkijken.

Niet ieder koppel is bestand tegen de verleidingen op Temptation Island, maar Christian en Angela hadden daar geen enkele moeite mee. Het stel is al acht jaar samen en bewijst tijdens het programma waarom ze zo'n goed koppel zijn. Ze kunnen dan ook niet wachten elkaar weer te zien bij het laatste kampvuur.

Bekijk het laatste kampvuur van Christian en Angela hieronder.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 te zien op RTL 5 of je kunt vast vooruitkijken op Videoland. Heb je Temptation Island gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Temptation Island</em> gemist? Christian en Angela vliegen elkaar in de armen Hieronder zie je een fragment uit Temptation Island. Je kunt hier de hele aflevering van Temptation Island terugkijken. Niet ieder koppel is bestand tegen de verleidingen op Temptation Island, maar Christian en Angela hadden daar geen enkele moeite mee. Het stel is al acht jaar samen en bewijst tijdens het programma waarom ze zo'n goed koppel zijn. Ze kunnen dan ook niet wachten elkaar weer te zien bij het laatste kampvuur. Bekijk het laatste kampvuur van Christian en Angela hieronder. Temptation Island is elke woensdag om 20.30 te zien op RTL 5 of je kunt vast vooruitkijken op Videoland. Heb je Temptation Island gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Temptation Island: Arda en Elke ontmoeten elkaar bij pijnlijk laatste kampvuur Bekijk deze video » Bizar laatste kampvuur Temptation Island: Zach is teleurgesteld in Simone Bekijk deze video »
Temptation Island :
Temptation Island gemist? Christian en Angela vliegen elkaar in de armen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island gemist? Christian en Angela vliegen elkaar in de armen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV