Russische brandweer massaal geholpen door omstanders, bekijk de beelden

Russische brandweer massaal geholpen door omstanders, bekijk de beelden

In de Russische stad Sint-Petersburg brak een grote brand uit in een appartementencomplex. De brandweer was snel in de buurt, maar kon door een ongelukkig geparkeerde auto niet bij de brand zelf komen. Omstanders grepen meteen in door de auto met de hand te verslepen. Zo kon de brandweer zijn weg vervolgen en de brand blussen. Niemand is gewond geraakt.

Bekijk de bijzondere beelden van de behulpzame omstanders in de video hieronder.

Russische <em>brandweer</em> massaal geholpen door omstanders, bekijk de beelden In de Russische stad Sint-Petersburg brak een grote brand uit in een appartementencomplex. De brandweer was snel in de buurt, maar kon door een ongelukkig geparkeerde auto niet bij de brand zelf komen. Omstanders grepen meteen in door de auto met de hand te verslepen. Zo kon de brandweer zijn weg vervolgen en de brand blussen. Niemand is gewond geraakt. Bekijk de bijzondere beelden van de behulpzame omstanders in de video hieronder. Bekijk ook Brand Amsterdam: tweede brand op één dag aan de Ruyschstraat (video) Bekijk deze video » Beelden brandend bedrijventerrein in Gorredijk: NL-Alert verstuurd vanwege heftige rook Bekijk deze video »
Nieuws :
Russische brandweer massaal geholpen door omstanders, bekijk de beelden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Russische brandweer massaal geholpen door omstanders, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV