Zien: Eén tegen 100 komt met een speciale 'coronaversie'

Zien: Eén tegen 100 komt met een speciale 'coronaversie'

RTL Boulevard sprak met presentatrice Caroline Tensen. Zij zal deze zomer namelijk opnieuw in de studio te vinden zijn voor de opnames van het nieuwste seizoen van Eén tegen 100.

Nieuwe maatregelen
Met 1,5 meter afstand van haar kandidaten zullen de opnames netjes van start gaan, vertelt Tensen aan Boulevard. Ook komt er een duidelijke looproute voor de deelnemers en zullen er in plaats van 100 mensen dit seizoen maar 50 kandidaten meedoen. Bekijk het hele interview met de presentatrice in de video hieronder.

Zien: <em>Eén tegen 100</em> komt met een speciale 'coronaversie' RTL Boulevard sprak met presentatrice Caroline Tensen. Zij zal deze zomer namelijk opnieuw in de studio te vinden zijn voor de opnames van het nieuwste seizoen van Eén tegen 100. Nieuwe maatregelenMet 1,5 meter afstand van haar kandidaten zullen de opnames netjes van start gaan, vertelt Tensen aan Boulevard. Ook komt er een duidelijke looproute voor de deelnemers en zullen er in plaats van 100 mensen dit seizoen maar 50 kandidaten meedoen. Bekijk het hele interview met de presentatrice in de video hieronder. De opnames van Eén Tegen 100 zullen deze zomer weer beginnen. Je kunt elke aflevering van afgelopen seizoen Eén Tegen 100 terugkijken bij Gids.tv. Lil Kleine figureert in Een tegen 100 van Caroline Tensen Bekijk deze video » Caroline Tensen over Een tegen 100: "Ik loop nog steeds trappelend de vloer op" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Eén tegen 100 komt met een speciale 'coronaversie'

De opnames van Eén Tegen 100 zullen deze zomer weer beginnen. Je kunt elke aflevering van afgelopen seizoen Eén Tegen 100 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Eén tegen 100 komt met een speciale 'coronaversie' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV