YouTuber Qucee voor derde keer vader geworden, bekijk de beelden

YouTuber Qucee voor derde keer vader geworden, bekijk de beelden

YouTuber Qucee deelt vrijdag prachtig nieuws op zijn Instagram. Qucee is opnieuw vader geworden, en dochtertje Noëlla is het derde kindje van de Supergaande-ster en zijn vriendin Steffie.

Onzekere tijd
"Hallo Noëlla, welkom op wereld waar we momenteel leven in een onzekere tijd. Maar maak je maar geen zorgen. Je hoeft je alleen bezig te houden met alle liefde die je krijgt", schrijft de verliefde papa bij de onderstaande foto.

Bekijk hieronder beelden die de trotse papa vrijdag in zijn Instagram Stories deelt.

YouTuber <em>Qucee</em> voor <em>derde keer</em> vader geworden, bekijk de beelden YouTuber Qucee deelt vrijdag prachtig nieuws op zijn Instagram. Qucee is opnieuw vader geworden, en dochtertje Noëlla is het derde kindje van de Supergaande-ster en zijn vriendin Steffie. Onzekere tijd"Hallo Noëlla, welkom op wereld waar we momenteel leven in een onzekere tijd. Maar maak je maar geen zorgen. Je hoeft je alleen bezig te houden met alle liefde die je krijgt", schrijft de verliefde papa bij de onderstaande foto. Bekijk hieronder beelden die de trotse papa vrijdag in zijn Instagram Stories deelt.
Entertainment :
YouTuber Qucee voor derde keer vader geworden, bekijk de beelden
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op YouTuber Qucee voor derde keer vader geworden, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV