Terugkijken: De bijzondere lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon

Terugkijken: De bijzondere lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon

Kijk hieronder de lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon terug.

Terugkijken: De bijzondere lancering van de <em>SpaceX</em>-raket <em>Crew Dragon</em> Kijk hieronder de lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon terug. Zaterdag 30 mei wordt er een tweede poging gedaan voor de lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon. Deze zou eigenlijk woensdag plaatsvinden, maar dit feest ging niet door in verband met de slechte weersomstandigheden. Historische lancering van raketHet gaat om een historische gebeurtenis, het is de eerste keer dat een commercieel bedrijf een bemande raket de ruimte instuurt. Elon Musk is het brein achter deze ruimtevlucht, maar door de storm Bertha moest de lancering woensdag op het laatste moment worden afgeblazen. Bekijk ook Terugkijken: lancering SpaceX-raket afgebroken vanwege slecht weer Bekijk deze video » Gaat tweede poging Elon Musk wel door?Nu komt er zaterdag 30 mei een tweede poging, om 21.22 uur Nederlandse tijd moet de raket gelanceerd worden. Astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley zitten aan boord van de raket, zij worden afgeschoten naar het ruimtestation ISS. Bekijk de lancering van de Crew Dragon hieronder via livestream van TIME. De lancering is 30 mei vanaf 21.22 uur te zien, de livestream is al vanaf 18.45 uur te volgen. 5 Uur Live: "Elon Musk liet SpaceX-pakken ontwerpen door Marvel-designer" Bekijk deze video » Op1 gemist? Anna Gimbrère vertelt wat lancering SpaceX-raket zo bijzonder maakt Bekijk deze video »
Live :
Terugkijken: De bijzondere lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon

Zaterdag 30 mei wordt er een tweede poging gedaan voor de lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon. Deze zou eigenlijk woensdag plaatsvinden, maar dit feest ging niet door in verband met de slechte weersomstandigheden.

Historische lancering van raket
Het gaat om een historische gebeurtenis, het is de eerste keer dat een commercieel bedrijf een bemande raket de ruimte instuurt. Elon Musk is het brein achter deze ruimtevlucht, maar door de storm Bertha moest de lancering woensdag op het laatste moment worden afgeblazen.

Gaat tweede poging Elon Musk wel door?
Nu komt er zaterdag 30 mei een tweede poging, om 21.22 uur Nederlandse tijd moet de raket gelanceerd worden. Astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley zitten aan boord van de raket, zij worden afgeschoten naar het ruimtestation ISS.

Bekijk de lancering van de Crew Dragon hieronder via livestream van TIME. De lancering is 30 mei vanaf 21.22 uur te zien, de livestream is al vanaf 18.45 uur te volgen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: De bijzondere lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV