Laatste uitzending 5 Uur Live: bekijk afscheid Daphne Bunskoek met corona-knuffel

Laatste uitzending 5 Uur Live: bekijk afscheid Daphne Bunskoek met corona-knuffel

Hieronder zie je een fragment uit 5 Uur Live. Je kunt ook de hele uitzending van 5 Uur Live terugkijken op Gids.tv.

Vandaag was het tijd voor de laatste uitzending van 5 Uur Live. Daphne Bunskoek is de doorgewinterde presentatrice die vanaf het eerste uur deel uitmaakte van het team. Het afscheid werd dan ook bijzonder gevierd.

Toch knuffelen tijdens coronacrisis
Daphne had een heel bijzonder cadeautje voor haar collega's, zoals Caroline Tensen en Patrick Martens. Ze gaan namelijk met elkaar op vakantie. Maar Daphne ging ook niet met lege handen naar huis. En ze kreeg zelfs een speciale knuffelcabine, waardoor ze met plastic ertussen toch kunnen knuffelen tijdens deze coronacrisis.

Bekijk de beelden van het afscheid van 5 Uur Live in de video hieronder.

Heb je 5 Uur Live gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Laatste uitzending <em>5 Uur Live</em>: bekijk afscheid Daphne Bunskoek met corona-knuffel Hieronder zie je een fragment uit 5 Uur Live. Je kunt ook de hele uitzending van 5 Uur Live terugkijken op Gids.tv. Vandaag was het tijd voor de laatste uitzending van 5 Uur Live. Daphne Bunskoek is de doorgewinterde presentatrice die vanaf het eerste uur deel uitmaakte van het team. Het afscheid werd dan ook bijzonder gevierd. Toch knuffelen tijdens coronacrisisDaphne had een heel bijzonder cadeautje voor haar collega's, zoals Caroline Tensen en Patrick Martens. Ze gaan namelijk met elkaar op vakantie. Maar Daphne ging ook niet met lege handen naar huis. En ze kreeg zelfs een speciale knuffelcabine, waardoor ze met plastic ertussen toch kunnen knuffelen tijdens deze coronacrisis. Bekijk de beelden van het afscheid van 5 Uur Live in de video hieronder. Heb je 5 Uur Live gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. André Hazes vindt thuiszitten juist fijn: "Ik sport elke dag en leer zoontje fietsen" Bekijk deze video » Trijntje Oosterhuis over muziek en corona: "We gaan zien hoe het versoepelt" Bekijk deze video »
TV :
Laatste uitzending 5 Uur Live: bekijk afscheid Daphne Bunskoek met corona-knuffel

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste uitzending 5 Uur Live: bekijk afscheid Daphne Bunskoek met corona-knuffel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV