Talkshow M: winnaar Tom Dumoulin over Giro d'Italia: ''Als sporter wil je altijd meer''

Talkshow M: winnaar Tom Dumoulin over Giro d'Italia: ''Als sporter wil je altijd meer''

Bekijk hieronder het fragment terug en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M op 29 mei.

Drie jaar geleden schreef Dumoulin geschiedenis: als eerste Nederlander wint Tom Dumoulin de Giro d'Italia. De jaren die daarop volgen zijn roerig en zijn veerkracht wordt op de proef gesteld. Maar Dumoulin is vastberaden en zet alles op alles om de winst op de Tour de France in de wacht te slepen.

Bekijk het hele optreden in M in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em>: winnaar <em>Tom Dumoulin</em> over Giro d'Italia: ''Als sporter wil je altijd meer'' Bekijk hieronder het fragment terug en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M op 29 mei. Drie jaar geleden schreef Dumoulin geschiedenis: als eerste Nederlander wint Tom Dumoulin de Giro d'Italia. De jaren die daarop volgen zijn roerig en zijn veerkracht wordt op de proef gesteld. Maar Dumoulin is vastberaden en zet alles op alles om de winst op de Tour de France in de wacht te slepen. Bekijk het hele optreden in M in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. PowNed volgde wielrenner Tom Dumoulin in turbulente tijd Bekijk deze video » Mathieu van der Poel genomineerd voor wielrenner van het jaar, bekijk hier zijn hoogtepunten Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M: winnaar Tom Dumoulin over Giro d'Italia: ''Als sporter wil je altijd meer''

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: winnaar Tom Dumoulin over Giro d'Italia: ''Als sporter wil je altijd meer'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV