De Grote Generatieshow gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Grote Generatieshow gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Grote Generatieshow gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een paar weken onderbreking vanwege speciale (evenementen)uitzendingen is vanavond de vierde en laatste aflevering van De Grote Generatieshow, waarin drie generaties het tegen elkaar opnemen onder leiding van bekende teamcaptains. Eten en drinkenHet draait deze week om eten en drinken. De éne generatie dronk bijvoorbeeld al bier op z'n twaalfde verjaardag, de andere lurkt eerder een ballon vol lachgas leeg dan dat ze drank mogen kopen in de supermarkt. De BN'er-teamcaptains: Generatie tot 30 jaar: Sahil Amar Aïssa 30- tot 60-jarigen: Richard Groenendijk 60-plussers: Gerard Cox GeneratiekloofEr zijn genoeg verschillen, maar hoe diep is die generatiekloof nou echt? Sophie Hilbrand neemt de kijker mee terug in de tijd, maar ook het heden en de toekomst komen aan bod in deze spelshow waarin de generaties onder de loep genomen worden. Eric Wiebes gaat viral: "We willen allemaal bier drinken, dat is heel belangrijk" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Na een paar weken onderbreking vanwege speciale (evenementen)uitzendingen is vanavond de vierde en laatste aflevering van De Grote Generatieshow, waarin drie generaties het tegen elkaar opnemen onder leiding van bekende teamcaptains.

Eten en drinken
Het draait deze week om eten en drinken. De éne generatie dronk bijvoorbeeld al bier op z'n twaalfde verjaardag, de andere lurkt eerder een ballon vol lachgas leeg dan dat ze drank mogen kopen in de supermarkt.

De BN'er-teamcaptains:

  • Generatie tot 30 jaar: Sahil Amar Aïssa
  • 30- tot 60-jarigen: Richard Groenendijk
  • 60-plussers: Gerard Cox

Generatiekloof
Er zijn genoeg verschillen, maar hoe diep is die generatiekloof nou echt? Sophie Hilbrand neemt de kijker mee terug in de tijd, maar ook het heden en de toekomst komen aan bod in deze spelshow waarin de generaties onder de loep genomen worden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Grote Generatieshow
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Grote Generatieshow gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV