Frans Duijts: Ik dronk 5 liter Bacardi per week"

Frans Duijts: Ik dronk 5 liter Bacardi per week"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdagavond 29 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 mei terugkijken.

Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport praat samen met volkszanger Frans Duijts over het belang van gezonde voeding en het matigen met alcohol. Die laatste komt van ver wat dat betreft: "Vroeger dronk ik 2 liter Bacardi door de week en een liter of drie à vier in het weekend", vertelt hij.

<em>Frans Duijts</em>: Ik dronk 5 liter Bacardi per week&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdagavond 29 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 mei terugkijken. Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport praat samen met volkszanger Frans Duijts over het belang van gezonde voeding en het matigen met alcohol. Die laatste komt van ver wat dat betreft: "Vroeger dronk ik 2 liter Bacardi door de week en een liter of drie à vier in het weekend", vertelt hij. Bekijk ook Zien: Orgel Joke (Joke Meijer) geeft haar eerste optreden bij Op1 Bekijk deze video » Op1: Jort Kelder reageert op Pim Fortuyn Prijs: ''Durf het stinkdier in de kamer te zijn'' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frans Duijts: Ik dronk 5 liter Bacardi per week" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV