Bekijk hier de eerste beelden van Sylvie Meis in 'Schlag den Star'

Bekijk hier de eerste beelden van Sylvie Meis in 'Schlag den Star'

Sylvie Meis vertelde al eerder aan de Nederlandse media dat ze bezig is met een nieuw programma in Duitsland. Vandaag kwamen officieel de eerste beelden online. Samen met Lilly Becker zal Meis gaan strijden in het programma 'Schlag den Star' dat vanaf zaterdag 6 juni te zien is bij de Duitse omroep ProSieben.

Bekijk hier de teaser met Sylvie Meis en Lilly Becker. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Bekijk hier de eerste beelden van <em>Sylvie Meis</em> in 'Schlag den Star' Sylvie Meis vertelde al eerder aan de Nederlandse media dat ze bezig is met een nieuw programma in Duitsland. Vandaag kwamen officieel de eerste beelden online. Samen met Lilly Becker zal Meis gaan strijden in het programma 'Schlag den Star' dat vanaf zaterdag 6 juni te zien is bij de Duitse omroep ProSieben. Bekijk hier de teaser met Sylvie Meis en Lilly Becker. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Sylvie Meis en Rafael van der Vaart delen bijzondere beelden van jarige zoon Damián Bekijk deze video » Video: Sylvie Meis vertelt over haar succesvolle programma 'Schlag den Star' Bekijk deze video »
Amusement :
Bekijk hier de eerste beelden van Sylvie Meis in 'Schlag den Star'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de eerste beelden van Sylvie Meis in 'Schlag den Star' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV