Lego Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Lego Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Lego Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de finale van LEGO Masters, waarin de drie overgebleven duo's hun ultieme bouwwerk mogen maken. FinalistenNa zeven afleveringen zijn de Belgische vrienden Björn & Corneel, de Nederlandse ex-geliefden Lola & Jan en de Nederlandse Martijn & Jos nog over. MaserbuildDe finalisten krijgen 28 uur om hun 'masterbuild' te bouwen. Ze gaan voortvarend aan de slag, maar dan slaat de vermoeidheid toe. Kunnen de zes bouwers nog helder nadenken? WinnaarsDe spanning is om te snijden. Desondanks worden er drie oogverblindende bouwwerken gecreëerd. De winnaars krijgen een trofee van LEGO en 25 duizend euro prijzengeld. Video: Compilatie van alle tijdreis-bouwwerken in halve finale LEGO Masters Bekijk deze video » Beau gemist? Ruben Nicolai dacht eerst dat LEGO Masters een grap was Bekijk deze video » Ruben Nicolai over de finale van LEGO Masters: "In één bouwwerk zit een konijntje" Bekijk deze video »
Uitzending :
Lego Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond is de finale van LEGO Masters, waarin de drie overgebleven duo's hun ultieme bouwwerk mogen maken.

Finalisten
Na zeven afleveringen zijn de Belgische vrienden Björn & Corneel, de Nederlandse ex-geliefden Lola & Jan en de Nederlandse Martijn & Jos nog over.

Maserbuild
De finalisten krijgen 28 uur om hun 'masterbuild' te bouwen. Ze gaan voortvarend aan de slag, maar dan slaat de vermoeidheid toe. Kunnen de zes bouwers nog helder nadenken?

Winnaars
De spanning is om te snijden. Desondanks worden er drie oogverblindende bouwwerken gecreëerd. De winnaars krijgen een trofee van LEGO en 25 duizend euro prijzengeld.

Bekijk hier alle video's en artikelen van LEGO Masters
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lego Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV