Hoofdkantoor CNN aangevallen door boze demonstranten in Verenigde Staten

Hoofdkantoor CNN aangevallen door boze demonstranten in Verenigde Staten

<em>Hoofdkantoor CNN</em> aangevallen door boze demonstranten in <em>Verenigde Staten</em> Na de dood van George Floyd zijn er in de Verenigde Staten grote demonstraties tegen politiegeweld. Meerdere gebouwen hebben het al moeten ontgelden. Ook het hoofdkantoor van CNN werd door de demonstranten beschadigd. Op beelden is te zien hoe mensen vernielingen aanrichten. Bekijk de beelden van de demontranten bij het CNN gebouw hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Op1: Ambassadeur Pete Hoekstra schok hevig van moord op George Floyd Bekijk deze video » Video: Protesten tegen politiegeweld breiden zich uit in Verenigde Staten Bekijk deze video »
Nieuws :
Hoofdkantoor CNN aangevallen door boze demonstranten in Verenigde Staten

Na de dood van George Floyd zijn er in de Verenigde Staten grote demonstraties tegen politiegeweld. Meerdere gebouwen hebben het al moeten ontgelden. Ook het hoofdkantoor van CNN werd door de demonstranten beschadigd. Op beelden is te zien hoe mensen vernielingen aanrichten.

Bekijk de beelden van de demontranten bij het CNN gebouw hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoofdkantoor CNN aangevallen door boze demonstranten in Verenigde Staten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV