Zien: voetballer Patrick Pothuizen haalt record met 84 gele kaarten in de Eredivisie

Zien: voetballer Patrick Pothuizen haalt record met 84 gele kaarten in de Eredivisie

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Zondag 31 mei is het precies 50 jaar geleden dat de eerste gele kaart werd getrokken in het betaalde voetbal. Ervaringsdeskundige op het gebied van kaarten krijgen is Patrick Pothuizen. Het Algemeen Dagblad sprak met de oud-speler van onder andere NEC, Vitesse en FC Twente. Pothuizen is op dit moment nog steeds Nederlandse recordhouder.

Bekijk de video van het Algemeen Dagblad over Patrick Pothuizen en zijn 84 gele kaarten in de video hieronder.

Zien: voetballer <em>Patrick Pothuizen</em> haalt record met <em>84 gele kaarten</em> in de Eredivisie Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Zondag 31 mei is het precies 50 jaar geleden dat de eerste gele kaart werd getrokken in het betaalde voetbal. Ervaringsdeskundige op het gebied van kaarten krijgen is Patrick Pothuizen. Het Algemeen Dagblad sprak met de oud-speler van onder andere NEC, Vitesse en FC Twente. Pothuizen is op dit moment nog steeds Nederlandse recordhouder. Bekijk de video van het Algemeen Dagblad over Patrick Pothuizen en zijn 84 gele kaarten in de video hieronder. Maarten van der Weijden over mislukt wereldrecord: ''De man met de hamer kwam langs'' Bekijk deze video » Hilarisch: Bram Krikke krijgt porno-tattoo dankzij volgers en breekt record Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: voetballer Patrick Pothuizen haalt record met 84 gele kaarten in de Eredivisie

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: voetballer Patrick Pothuizen haalt record met 84 gele kaarten in de Eredivisie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV