Video: Astronauten van Crew Dragon veilig aangekomen bij ruimtestation ISS

Video: Astronauten van Crew Dragon veilig aangekomen bij ruimtestation ISS

Video: Astronauten van <em>Crew Dragon</em> veilig aangekomen bij <em>ruimtestation ISS</em> Kijk ook de hele koppeling van de Crew Dragon (SpaceX) terug. Zondagmiddag is de Crew Dragon, de eerste commerciële raket van SpaceX, gekoppeld aan het International Space Station. Bijna 19 uur na de lancering van de raket zijn de twee astronauten nu aan het werk gegaan in het ISS. Bekijk het fragment van de koppeling van de Crew Dragon hierboven. Terugkijken: SpaceX lanceert eerste raket Crew Dragon naar ISS Bekijk deze video » Zien: SpaceX raket van Elon Musk gespot boven Nederland Bekijk deze video » Emotionele speech Elon Musk over succesvolle lancering SpaceX-raket Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Astronauten van Crew Dragon veilig aangekomen bij ruimtestation ISS

Kijk ook de hele koppeling van de Crew Dragon (SpaceX) terug.

Zondagmiddag is de Crew Dragon, de eerste commerciële raket van SpaceX, gekoppeld aan het International Space Station. Bijna 19 uur na de lancering van de raket zijn de twee astronauten nu aan het werk gegaan in het ISS.

Bekijk het fragment van de koppeling van de Crew Dragon hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Astronauten van Crew Dragon veilig aangekomen bij ruimtestation ISS of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV