Video: LEGO Masters-winnaars Jan en Lola kunnen het niet geloven!

Video: LEGO Masters-winnaars Jan en Lola kunnen het niet geloven!

De finale van LEGO Masters werd gisteren - met uitstekende kijkcijfers - uitgezonden door RTL. De grote winnaars zijn de ex-geliefden Jan en Lola. Vanavond doen ze bij RTL Boulevard hun verhaal.

Jan en Lola konden het in de finale niet hendelen, vertelt Lola: "Ik weet eigenlijk zelf niet meer hoe ik mij herpakt heb. Jan zal mij daar wel bij geholpen hebben."

Lieve reacties
"We hebben hele lieve reacties gekregen. Dat mensen de Jan-en-Lola-magie hebben gebruikt in hun bouwwerken." Het koppel gaat niet meer aan de relatie werken: "Nee, alleen maar aan onze best friends relatie. Niet aan de liefdesrelatie."

Bekijk het interview met Jan en Lola (winnaars van LEGO Masters) hieronder.

Video: <em>LEGO Masters</em>-winnaars <em>Jan en Lola</em> kunnen het niet geloven! De finale van LEGO Masters werd gisteren - met uitstekende kijkcijfers - uitgezonden door RTL. De grote winnaars zijn de ex-geliefden Jan en Lola. Vanavond doen ze bij RTL Boulevard hun verhaal. Zien: Dit zijn de winnaars van LEGO Masters 2020 Bekijk deze video » Jan en Lola konden het in de finale niet hendelen, vertelt Lola: "Ik weet eigenlijk zelf niet meer hoe ik mij herpakt heb. Jan zal mij daar wel bij geholpen hebben." Bekijk ook LEGO Masters: bekijk hier de zenuwslopende uitslag Bekijk deze video » Zien: spectaculaire bouwwerken uit de finale van LEGO Masters Bekijk deze video » Lieve reacties"We hebben hele lieve reacties gekregen. Dat mensen de Jan-en-Lola-magie hebben gebruikt in hun bouwwerken." Het koppel gaat niet meer aan de relatie werken: "Nee, alleen maar aan onze best friends relatie. Niet aan de liefdesrelatie." Bekijk het interview met Jan en Lola (winnaars van LEGO Masters) hieronder.
TV :
Video: LEGO Masters-winnaars Jan en Lola kunnen het niet geloven!
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: LEGO Masters-winnaars Jan en Lola kunnen het niet geloven! of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV