Marco Goeijenbier blij met covidstraat Erasmus MC: "Het geeft rust" (Op1)

Marco Goeijenbier blij met covidstraat Erasmus MC: "Het geeft rust" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de thema-uitzending van Op1 op zondag 31 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 31 mei terugkijken.

Internist-intensivist Marco Goeijenbier werkt in het ErasmusMC in de zogenaamde 'covidstraat': "Dat was echt een luxe. Je had veel meer tijd om te testen. Het was snel schakelen, maar het gaf een bepaalde rust omdat je veel beter aan triage kan doen en daardoor rust op de eerste hulp ook kon waarborgen."

Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1

Bekijk het gesprek met Marco Goeijenbier in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marco Goeijenbier</em> blij met covidstraat <em>Erasmus MC</em>: &quot;Het geeft rust&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de thema-uitzending van Op1 op zondag 31 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 31 mei terugkijken. Internist-intensivist Marco Goeijenbier werkt in het ErasmusMC in de zogenaamde 'covidstraat': "Dat was echt een luxe. Je had veel meer tijd om te testen. Het was snel schakelen, maar het gaf een bepaalde rust omdat je veel beter aan triage kan doen en daardoor rust op de eerste hulp ook kon waarborgen." Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1 Vanavond in Op1 een speciale uitzending over Frontberichten Bekijk deze video » Huisarts Angela van Uden: "Het was de eerste dagen bijzonder onduidelijk" (Op1) Bekijk deze video » Op1: Elsje Kuik werkt al maanden bijna onafgebroken: "Het is beangstigend" Bekijk deze video » Marco Goeijenbier blij met covidstraat Erasmus MC: "Het geeft rust" (Op1) Bekijk deze video » Op1: Overledenenverzorger Miranda Morelli zag haar werk als oorlogsgebied Bekijk deze video » Op1: Verpleegkundige Judith Kruizenga kwam elke dag in andere wereld Bekijk deze video » Bekijk het gesprek met Marco Goeijenbier in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marco Goeijenbier blij met covidstraat Erasmus MC: "Het geeft rust" (Op1)
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marco Goeijenbier blij met covidstraat Erasmus MC: "Het geeft rust" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV