Shownieuws: Woede in reacties op BN'ers tijdens protest politiegeweld Dam

Shownieuws: Woede in reacties op BN'ers tijdens protest politiegeweld Dam

<em>Shownieuws:</em> Woede in reacties op BN'ers tijdens protest politiegeweld Dam Veel BN'ers waren te vinden op de Dam in Amsterdam om te protesteren tegen politiegeweld in de Verenigde Staten. Dat werd niet in dank afgenomen. In de reacties op de Instagram-posts van de BN'ers werden mensen erg boos. Het zou niet verantwoord zijn om daar te protesteren. Bekijk de hele video van Shownieuws over het protest op de Dam hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Ferry Doedens blijft iedereen knuffelen: ''We worden gek gemaakt door de media'' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Roxeanne Hazes beleeft een geweldig moment met zoontje Fender Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Woede in reacties op BN'ers tijdens protest politiegeweld Dam

Veel BN'ers waren te vinden op de Dam in Amsterdam om te protesteren tegen politiegeweld in de Verenigde Staten. Dat werd niet in dank afgenomen. In de reacties op de Instagram-posts van de BN'ers werden mensen erg boos. Het zou niet verantwoord zijn om daar te protesteren.

Bekijk de hele video van Shownieuws over het protest op de Dam hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Woede in reacties op BN'ers tijdens protest politiegeweld Dam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV