ZIEN: BN'ers verliefd op filmpje van Chantal Janzens zoon die cadeau opent

ZIEN: BN'ers verliefd op filmpje van Chantal Janzens zoon die cadeau opent

Chantal Janzen deelde maandag een video op Instagram waarin haar zoons een cadeau van Bobby openen. De kleine man is dolgelukkig en reageert hilarisch op het cadeau.

BN'ers dol op Bobby
Het filmpje wordt goed ontvangen onder de BN'ers. Zo schrijven Leontine Borsato, Olcay Gulsen, Patrick Martens, Quinty Trustull en Dan Karaty lieve berichtjes onder de video. Patrick Martens vindt het "een fijn filmpje" en Leontine schrijft: "Oh wat heerlijk dit!"

ZIEN: BN'ers verliefd op filmpje van <em>Chantal Janzens</em> zoon die <em>cadeau</em> opent Chantal Janzen deelde maandag een video op Instagram waarin haar zoons een cadeau van Bobby openen. De kleine man is dolgelukkig en reageert hilarisch op het cadeau. BN'ers dol op BobbyHet filmpje wordt goed ontvangen onder de BN'ers. Zo schrijven Leontine Borsato, Olcay Gulsen, Patrick Martens, Quinty Trustull en Dan Karaty lieve berichtjes onder de video. Patrick Martens vindt het "een fijn filmpje" en Leontine schrijft: "Oh wat heerlijk dit!" Nog lang niet jarigChantal Janzen zelf schreef bij de video het volgende: "Zo reageer jij vandaag als de deuren van je (favoriete) kroeg of restaurants weer opengaan. #keepitsafe #metrespectvoordebediening #respecteerhunregels #respecteerelkaar #respecteeriederskeuzes ##zethemopondernemers #maakerwatgoedsvan #metznaaaaaaallen. Voor al uw vragen: t was een kazerne van Brandweerman Sam. En t was met zijn verjaardag afgelopen maart, hij krijgt zoiets niet op een gewone maandag. En hij was vanochtend om 4:30u wakker dus deze jongen is nog lang niet jarig wat mij betreft", aldus de presentatrice. Bekijk hierboven de leuke video waarin Chantals zoontje erg gelukkig wordt van zijn cadeau. Bekijk ook Weekblad Story: "Marco Borsato en Leontine Borsato hebben huis in verkoop gezet" Bekijk deze video » Zien: Marco Borsato en Leontine huilen uit in elkaars armen Bekijk deze video »
Entertainment :
ZIEN: BN'ers verliefd op filmpje van Chantal Janzens zoon die cadeau opent

Nog lang niet jarig
Chantal Janzen zelf schreef bij de video het volgende: "Zo reageer jij vandaag als de deuren van je (favoriete) kroeg of restaurants weer opengaan. #keepitsafe #metrespectvoordebediening #respecteerhunregels #respecteerelkaar #respecteeriederskeuzes ##zethemopondernemers #maakerwatgoedsvan #metznaaaaaaallen. Voor al uw vragen: t was een kazerne van Brandweerman Sam. En t was met zijn verjaardag afgelopen maart, hij krijgt zoiets niet op een gewone maandag. En hij was vanochtend om 4:30u wakker dus deze jongen is nog lang niet jarig wat mij betreft", aldus de presentatrice.

Bekijk hierboven de leuke video waarin Chantals zoontje erg gelukkig wordt van zijn cadeau.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: BN'ers verliefd op filmpje van Chantal Janzens zoon die cadeau opent of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV