Burgemeesters tegen Dam-demonstranten: "Ga in quarantaine" (video)

Burgemeesters tegen Dam-demonstranten: "Ga in quarantaine" (video)

Verschillende Nederlandse burgemeesters maken zich zorgen over de 5000 demonstranten die maandag op de Dam aanwezig waren en daar geen anderhalve meter afstand van elkaar hielden. "De burgemeester van Haarlemmermeer zegt dat het beter is om nu thuisquarantaine aan te gaan houden", vertelt WNL-presentatrice Lisette Wellens.

Niet welkom in horeca
Ze vervolgt: "Ook de burgemeester van Harderwijk is behoorlijk geschrokken en is niet te spreken over de massale bijeenkomst. Wat hem betreft zijn inwonders van zijn stad die aanwezig waren voorlopig niet welkom in de horeca." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Burgemeesters tegen <em>Dam-demonstranten</em>: &quot;Ga in quarantaine&quot; (video) Verschillende Nederlandse burgemeesters maken zich zorgen over de 5000 demonstranten die maandag op de Dam aanwezig waren en daar geen anderhalve meter afstand van elkaar hielden. "De burgemeester van Haarlemmermeer zegt dat het beter is om nu thuisquarantaine aan te gaan houden", vertelt WNL-presentatrice Lisette Wellens. Niet welkom in horecaZe vervolgt: "Ook de burgemeester van Harderwijk is behoorlijk geschrokken en is niet te spreken over de massale bijeenkomst. Wat hem betreft zijn inwonders van zijn stad die aanwezig waren voorlopig niet welkom in de horeca." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Stientje Van Veldhoven valt Femke Halsema af na demonstratie Dam Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Burgemeesters tegen Dam-demonstranten: "Ga in quarantaine" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Burgemeesters tegen Dam-demonstranten: "Ga in quarantaine" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV