Het sprookje van Alphonso Davies, bekijk de volledige documentaire

Het sprookje van Alphonso Davies, bekijk de volledige documentaire

Alphonso Davies is een van de nieuwe sterren van het hedendaagse voetbal. De 19-jarige Canadees, geboren in Ghana, speelt de pannen van het dak bij Bayern München en de wereld ligt aan zijn voeten. Deze documentaire vertelt over zijn moeilijke jeugd en zijn weg naar de status van superster.

Bekijk de volledige documentaire over Alphonso Davies hieronder.

Het sprookje van <em>Alphonso Davies</em>, bekijk de volledige documentaire Alphonso Davies is een van de nieuwe sterren van het hedendaagse voetbal. De 19-jarige Canadees, geboren in Ghana, speelt de pannen van het dak bij Bayern München en de wereld ligt aan zijn voeten. Deze documentaire vertelt over zijn moeilijke jeugd en zijn weg naar de status van superster. Bekijk de volledige documentaire over Alphonso Davies hieronder. Bekijk ook Borussia Dortmund - Bayern München: Knappe redding Davies voorkomt goal Haaland Bekijk deze video » Samenvatting Bayern München - Fortuna Düsseldorf (Bundesliga) Bekijk deze video » Bayern München - Fortuna Düsseldorf: 5-0 door Alphonso Davies Bekijk deze video »
Voetbal :
Het sprookje van Alphonso Davies, bekijk de volledige documentaire


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het sprookje van Alphonso Davies, bekijk de volledige documentaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV