Opsporing Verzocht: Inbreeksters stelen kostbaar servies in Goes

Opsporing Verzocht: Inbreeksters stelen kostbaar servies in Goes

<em>Opsporing Verzocht:</em> Inbreeksters stelen kostbaar servies in <em>Goes</em> Op dinsdag 2 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Goes. Hier werd een 34-delig servies gestolen door twee dames. Het duo was in gezelschap van een man, die inmiddels is aangehouden. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv Opsporing Verzocht: Politie deelt beelden van granaatgooier Kerkdriel Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Acht overvallen op drogisterijen in Amsterdam Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Inbreeksters stelen kostbaar servies in Goes

Op dinsdag 2 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Goes. Hier werd een 34-delig servies gestolen door twee dames. Het duo was in gezelschap van een man, die inmiddels is aangehouden.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Inbreeksters stelen kostbaar servies in Goes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV