Beau gemist? Diederik Gommers doet oproep aan demonstranten in Amsterdam

Beau gemist? Diederik Gommers doet oproep aan demonstranten in Amsterdam

<em>Beau</em> gemist? Diederik Gommers doet oproep aan demonstranten in Amsterdam Duizenden mensen kwamen gisteren (1 juni) bij elkaar om te demonstreren tegen racisme en politiegeweld. Er is veel ophef ontstaan over het feit dat er teveel mensen te dicht op elkaar stonden. Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, heeft een oproep voor de mensen die aanwezig ware nbij het protest. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Beau bij Gids.tv Beau gemist? Gordon: 'Ik krijg een maagballon om suikerziekte te controleren' Bekijk deze video » Beau gemist? Diederik Gommers over anti-racismeprotest op Dam in Amsterdam Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Diederik Gommers doet oproep aan demonstranten in Amsterdam

Duizenden mensen kwamen gisteren (1 juni) bij elkaar om te demonstreren tegen racisme en politiegeweld. Er is veel ophef ontstaan over het feit dat er teveel mensen te dicht op elkaar stonden. Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, heeft een oproep voor de mensen die aanwezig ware nbij het protest.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Beau bij Gids.tv

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Diederik Gommers doet oproep aan demonstranten in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV