Shownieuws: Gerard Joling is helemaal klaar met Femke Halsema

Shownieuws: Gerard Joling is helemaal klaar met Femke Halsema

<em>Shownieuws:</em> Gerard Joling is helemaal klaar met Femke Halsema Duizenden mensen verzamelden zich op de Dam in Amsterdam om te protesteren tegen racisme en politiegeweld. Dat viel niet in goede aarde. Ook Gerard Joling vond het niet kunnen. Hij reageert bij Shownieuws op het nieuws. Hij haalt hierbij hard uit naar Femke Halsema. Bekijk de hele video van Shownieuws met Gerard Joling hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Op1: Anne Wensing over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Op1: Paul Rosenmöller over handelen van Femke Halsema bij demonstratie Amsterdam Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Gerard Joling is helemaal klaar met Femke Halsema

Duizenden mensen verzamelden zich op de Dam in Amsterdam om te protesteren tegen racisme en politiegeweld. Dat viel niet in goede aarde. Ook Gerard Joling vond het niet kunnen. Hij reageert bij Shownieuws op het nieuws. Hij haalt hierbij hard uit naar Femke Halsema.

Bekijk de hele video van Shownieuws met Gerard Joling hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Gerard Joling is helemaal klaar met Femke Halsema of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV