Kleine Mensen, Grote Dromen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kleine Mensen, Grote Dromen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kleine Mensen, Grote Dromen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Aflevering 1 van 3 - KRO-NCRV Louis Makepeace is achttien jaar en maar 1 meter 17 lang. Zijn droom om kok te worden werd de grond in geboord toen de plaatselijke koksschool hem voor een cateringopleiding zou hebben afgewezen vanwege zijn lengte. Maar toen dit verhaal viraal ging, kreeg Louis een aanbod om mee te draaien in de meedogenloze wereld van de haute cuisine. We zien de kok in de dop werkervaring opdoen in een Michelin-restaurant. Heeft hij de capaciteiten om het te maken als kok? Mary Russell heeft ook grote dromen: ze is vijftig en weet met haar 1 meter 24 welke problemen kleine vrouwen tegenkomen bij het kopen van kleding. Ze is van plan hier zelf iets aan te doen en de eerste Britse modeontwerper te worden die kleding ontwerpt voor mensen met dwerggroei. Jamie John is dertig jaar, 1 meter 42 lang en is bij een select publiek ook wel bekend als Miss DQ, the Diamond Diva, een van de weinige dragqueens ter wereld met dwerggroei. We volgen Jamie als hij probeert door te breken op het legendarische Fringe Festival in Edinburgh.
Uitzending :
Kleine Mensen, Grote Dromen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Aflevering 1 van 3 - KRO-NCRV

Louis Makepeace is achttien jaar en maar 1 meter 17 lang. Zijn droom om kok te worden werd de grond in geboord toen de plaatselijke koksschool hem voor een cateringopleiding zou hebben afgewezen vanwege zijn lengte. Maar toen dit verhaal viraal ging, kreeg Louis een aanbod om mee te draaien in de meedogenloze wereld van de haute cuisine. We zien de kok in de dop werkervaring opdoen in een Michelin-restaurant. Heeft hij de capaciteiten om het te maken als kok? Mary Russell heeft ook grote dromen: ze is vijftig en weet met haar 1 meter 24 welke problemen kleine vrouwen tegenkomen bij het kopen van kleding. Ze is van plan hier zelf iets aan te doen en de eerste Britse modeontwerper te worden die kleding ontwerpt voor mensen met dwerggroei. Jamie John is dertig jaar, 1 meter 42 lang en is bij een select publiek ook wel bekend als Miss DQ, the Diamond Diva, een van de weinige dragqueens ter wereld met dwerggroei. We volgen Jamie als hij probeert door te breken op het legendarische Fringe Festival in Edinburgh.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kleine Mensen, Grote Dromen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV