Protesten worden rellen in Parijs: bekijk de heftige beelden

Protesten worden rellen in Parijs: bekijk de heftige beelden

Bekijk hier beelden van heftige rellen in de VS na de dood van George Floyd.

Over de hele wereld wordt gedemonstreerd, deze protesten staan in het teken van Black Lives Matter. Zo ook in Parijs. De demonstraties begonnen vreedzaam, maar zijn flink uit de hand gelopen.

Brand en vernielingen in Parijs
Uiteindelijk waren er vele duizenden mensen in Parijs op de been, ondanks dat het coronavirus nog steeds rond dwarrelt. Uiteindelijk werd de sfeer grimmiger, werden er vernielingen aangericht en brandgesticht. Aanleiding van het protest is de recente dood van de Amerikaanse arrestant George Floyd, al is racisme ook een actueel onderwerp in Frankrijk zelf.

Bekijk beelden van de rellen uit Parijs in de Twitter-video hieronder.

Protesten worden <em>rellen in Parijs</em>: bekijk de heftige beelden Bekijk hier beelden van heftige rellen in de VS na de dood van George Floyd. Over de hele wereld wordt gedemonstreerd, deze protesten staan in het teken van Black Lives Matter. Zo ook in Parijs. De demonstraties begonnen vreedzaam, maar zijn flink uit de hand gelopen. Brand en vernielingen in ParijsUiteindelijk waren er vele duizenden mensen in Parijs op de been, ondanks dat het coronavirus nog steeds rond dwarrelt. Uiteindelijk werd de sfeer grimmiger, werden er vernielingen aangericht en brandgesticht. Aanleiding van het protest is de recente dood van de Amerikaanse arrestant George Floyd, al is racisme ook een actueel onderwerp in Frankrijk zelf. Bekijk beelden van de rellen uit Parijs in de Twitter-video hieronder. Schokkende beelden: vrachtwagen rijdt met hoge snelheid in op demonstranten in Minneapolis Bekijk deze video » Heftige beelden: protesten Washington neergeslagen met pepperspray en traangas Bekijk deze video »
Buitenland :
Protesten worden rellen in Parijs: bekijk de heftige beelden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Protesten worden rellen in Parijs: bekijk de heftige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV