Concert Davina Michelle te zien in Pathé bioscopen: bekijk de teaser

Concert Davina Michelle te zien in Pathé bioscopen: bekijk de teaser

Davina Michelle heeft een mooie oplossing bedacht om haar fans te laten genieten van een liveoptreden in de coronacrisis. Haar concert My Own World is 8 en 9 juli namelijk te zien in alle Pathé bioscopen in Nederland.

Davina Michelle zoekt oplossingen in coronacrisis
“Vanaf het moment dat mijn concerten in AFAS LIVE werden gecanceld, ben ik met mijn hele team naar oplossingen gaan zoeken”, aldus Davina. “Eerst hebben we de shows verplaatst, maar al gauw bleek dat de huidige situatie langer zou gaan duren dan gehoopt. Daarom komen we naar jouw Pathé bioscoop in de buurt!” Iedereen die een kaartje had gekocht voor haar show krijgt een voucher om het optreden via Pathé Thuis te volgen, wie graag in de bios wil genieten kan vanaf 11 juni een kaartje kopen in de Pathé bioscoop of via de site van Pathé.

Bekijk de teaser voor het bioscoop-optreden van Davina Michelle in haar Instagram-video hieronder.

Concert <em>Davina Michelle</em> te zien in Pathé bioscopen: bekijk de teaser Davina Michelle heeft een mooie oplossing bedacht om haar fans te laten genieten van een liveoptreden in de coronacrisis. Haar concert My Own World is 8 en 9 juli namelijk te zien in alle Pathé bioscopen in Nederland. Davina Michelle zoekt oplossingen in coronacrisis“Vanaf het moment dat mijn concerten in AFAS LIVE werden gecanceld, ben ik met mijn hele team naar oplossingen gaan zoeken”, aldus Davina. “Eerst hebben we de shows verplaatst, maar al gauw bleek dat de huidige situatie langer zou gaan duren dan gehoopt. Daarom komen we naar jouw Pathé bioscoop in de buurt!” Iedereen die een kaartje had gekocht voor haar show krijgt een voucher om het optreden via Pathé Thuis te volgen, wie graag in de bios wil genieten kan vanaf 11 juni een kaartje kopen in de Pathé bioscoop of via de site van Pathé. Bekijk de teaser voor het bioscoop-optreden van Davina Michelle in haar Instagram-video hieronder. Zien: nieuwslezer Henk Blok emotioneel door afscheidslied van Davina Michelle Bekijk deze video » We Want More: oude bekende Davina Michelle maakt indruk met Queen-performance Bekijk deze video »
Muziek :
Concert Davina Michelle te zien in Pathé bioscopen: bekijk de teaser

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Concert Davina Michelle te zien in Pathé bioscopen: bekijk de teaser of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV