Talkshow M gemist? Lucia Rijker was diep onder de indruk van Muhammad Ali

Talkshow M gemist? Lucia Rijker was diep onder de indruk van Muhammad Ali

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken op Gids.tv.

Bij M werd gesproken over het fenomeen Muhammad Ali, volgens velen de beste en meest legendarische bokser aller tijden. Lucia Rijker vertelt dat ze diep onder de indruk was van haar ontmoeting met Ali en vergelijkt het zelfs met het ontmoeten van haar vader.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em> gemist? Lucia Rijker was diep onder de indruk van Muhammad Ali Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken op Gids.tv. Bij M werd gesproken over het fenomeen Muhammad Ali, volgens velen de beste en meest legendarische bokser aller tijden. Lucia Rijker vertelt dat ze diep onder de indruk was van haar ontmoeting met Ali en vergelijkt het zelfs met het ontmoeten van haar vader. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1: Bokskampioen Lucia Rijker wordt opgenomen in legendarische International Boxing Hall of Fame Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Lucia Rijker was diep onder de indruk van Muhammad Ali

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Lucia Rijker was diep onder de indruk van Muhammad Ali of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV