RTL Boulevard: Ferry Doedens opnieuw in de problemen door ongepast gedrag

RTL Boulevard: Ferry Doedens opnieuw in de problemen door ongepast gedrag

Ferry Doedens heeft zichzelf weer eens flink in de nesten gewerkt. In 2015 werd hij al tijdelijk uit Goede tijden, slechte tijden gehaald omdat hij een cocaïneverslaving had en nu is hij opnieuw betrapt op ongepast gedrag: hij heeft zich de afgelopen weken niet aan de regels van het RIVM gehouden.

Non-actief
Daardoor hebben de makers van GTST besloten om Doedens in ieder geval twee weken op non-actief te stellen. In een video vertelde Doedens enkele dagen geleden dat hij zich nooit aan de voorschriften van het RIVM heeft gehouden, en constant met mensen knuffelde. Niet zo handig in deze tijd. Doedens laat nog wel aan RTL Boulevard weten dat het goed met hem gaat en dat hij er verder niets over wil zeggen.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Ferry Doedens opnieuw in de problemen door ongepast gedrag Ferry Doedens heeft zichzelf weer eens flink in de nesten gewerkt. In 2015 werd hij al tijdelijk uit Goede tijden, slechte tijden gehaald omdat hij een cocaïneverslaving had en nu is hij opnieuw betrapt op ongepast gedrag: hij heeft zich de afgelopen weken niet aan de regels van het RIVM gehouden. Non-actiefDaardoor hebben de makers van GTST besloten om Doedens in ieder geval twee weken op non-actief te stellen. In een video vertelde Doedens enkele dagen geleden dat hij zich nooit aan de voorschriften van het RIVM heeft gehouden, en constant met mensen knuffelde. Niet zo handig in deze tijd. Doedens laat nog wel aan RTL Boulevard weten dat het goed met hem gaat en dat hij er verder niets over wil zeggen. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Ferry Doedens slaat enorme flater bij The Roast of Ali B Bekijk deze video » Heftig drugsprobleem verleden tijd voor Ferry Doedens: "Zit onwijs goed in m'n vel" Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: Ferry Doedens opnieuw in de problemen door ongepast gedrag

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Ferry Doedens opnieuw in de problemen door ongepast gedrag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV