Onrust na demonstratie Rotterdam: enorme vuurwerkbom ontploft (video)

Onrust na demonstratie Rotterdam: enorme vuurwerkbom ontploft (video)

Onrust na <em>demonstratie Rotterdam</em>: enorme vuurwerkbom ontploft (video) Na het beëindigen van de Black Lives Matter-demonstratie in Rotterdam leken alle deelnemers rustig huiswaarts te keren, maar uiteindelijk is het toch nog mis gegaan. Er was al te zien hoe een politiebusje werd belaagd door demonstraten, maar er is ook een enorme vuurwerkbom afgestoken. Op weg naar huis maakten de demonstranten er een lopend protest van. Bekijk de beelden van de demonstratie in Rotterdam hierboven. Bekijk ook Demonstratie Rotterdam: gigantische drukte op en rond Erasmusbrug (video) Bekijk deze video » Deelnemers demonstratie Rotterdam verbaasd: "In Amsterdam ging het toch ook goed?" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Onrust na demonstratie Rotterdam: enorme vuurwerkbom ontploft (video)

Na het beëindigen van de Black Lives Matter-demonstratie in Rotterdam leken alle deelnemers rustig huiswaarts te keren, maar uiteindelijk is het toch nog mis gegaan. Er was al te zien hoe een politiebusje werd belaagd door demonstraten, maar er is ook een enorme vuurwerkbom afgestoken. Op weg naar huis maakten de demonstranten er een lopend protest van.

Bekijk de beelden van de demonstratie in Rotterdam hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Onrust na demonstratie Rotterdam: enorme vuurwerkbom ontploft (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV