Heftige beelden: politieman New York onder vuur na keiharde duw vrouwelijke demonstrant

Heftige beelden: politieman New York onder vuur na keiharde duw vrouwelijke demonstrant

Bekijk hier beelden van rellen in de VS na de dood van George Floyd.

Er zijn weer heftige beelden opgedoken uit de Verenigde Staten. Een politieagent ligt onder vuur nadat hij een vrouwelijke demonstrante een keiharde duw gaf. Zij belandde hierdoor in het ziekenhuis met ernstige verwondingen aan haar hoofd. Ze zou toevallen hebben gehad en een hersenschudding hieraan over hebben gehouden.

Duw na scheldpartij in NYC
Op de beelden is te zien dat Dounya Zayer een harde duw krijgt. Volgens haar werd ze uitgescholden voor 'stupid fucking bitch', waarna ze hardhandig tegen de grond werd gewerkt. Ze was met vele anderen aan het protesteren tegen racisme, naar aanleiding van de dood van George Floyd. Er wordt onderzoek gedaan naar dit voorval.

Bekijk de beelden van de duw in de video hieronder.

Heftige beelden: politieman New York onder vuur na <em>keiharde duw</em> vrouwelijke demonstrant Bekijk hier beelden van rellen in de VS na de dood van George Floyd. Er zijn weer heftige beelden opgedoken uit de Verenigde Staten. Een politieagent ligt onder vuur nadat hij een vrouwelijke demonstrante een keiharde duw gaf. Zij belandde hierdoor in het ziekenhuis met ernstige verwondingen aan haar hoofd. Ze zou toevallen hebben gehad en een hersenschudding hieraan over hebben gehouden. Duw na scheldpartij in NYCOp de beelden is te zien dat Dounya Zayer een harde duw krijgt. Volgens haar werd ze uitgescholden voor 'stupid fucking bitch', waarna ze hardhandig tegen de grond werd gewerkt. Ze was met vele anderen aan het protesteren tegen racisme, naar aanleiding van de dood van George Floyd. Er wordt onderzoek gedaan naar dit voorval. Bekijk de beelden van de duw in de video hieronder. Schokkende beelden: Amerikaanse politie valt zelfs journalisten aan Bekijk deze video » Terugkijken: correspondent Marieke de Vries beantwoordt vragen over onrust Amerika Bekijk deze video »
Buitenland :
Heftige beelden: politieman New York onder vuur na keiharde duw vrouwelijke demonstrant
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV