Beau gemist? "Reisvirus heeft gewonnen van coronavirus"

Beau gemist? "Reisvirus heeft gewonnen van coronavirus"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Reislustige Nederlanders kunnen hun koffers weer gaan pakken. Vanaf 15 juni is het namelijk weer mogelijk om een groot deel van Europa te bezoeken. Frank Oostdam van branchevereniging ANVR reageert verheugd: "Het reisvirus heeft gewonnen van het coronavirus. Zo voelen we het ook. Maar we zijn er nog niet, er zijn nog flink wat landen te gaan."

<em>Beau gemist?</em> &quot;Reisvirus heeft gewonnen van coronavirus&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Reislustige Nederlanders kunnen hun koffers weer gaan pakken. Vanaf 15 juni is het namelijk weer mogelijk om een groot deel van Europa te bezoeken. Frank Oostdam van branchevereniging ANVR reageert verheugd: "Het reisvirus heeft gewonnen van het coronavirus. Zo voelen we het ook. Maar we zijn er nog niet, er zijn nog flink wat landen te gaan." Bekijk ook Beau: Memphis Depay vond aanwezigheid bij demonstratie Amsterdam belangrijk Bekijk deze video » Mark Rutte over overlijden moeder: "Ik wilde dit niet geheim houden" (video) Bekijk deze video »
TV :
Beau gemist? "Reisvirus heeft gewonnen van coronavirus"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? "Reisvirus heeft gewonnen van coronavirus" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV