Surinaamse Danielle Veira gaat weer viral: "Adult shops essentieel? Help jezelf!"

Surinaamse Danielle Veira gaat weer viral: "Adult shops essentieel? Help jezelf!"

Enkele maanden geleden dook er plotseling een hilarische video van de Surinaamse kolonel Danielle Veira op, toen ze mensen opriep om vooral naar een Tequila Party te gaan - want dan zou ze hen allemaal oppakken. Nu haalt ze opnieuw het nieuws met een opvallende uitspraak over adult shops.

Essentieel of niet?
In het Surinaamse parlement werd aan Veira (de directeur van het Directoraat Nationale Veiligheid) gevraagd of "adult shops" (oftewel: seksshops) essentieel genoeg zijn om in de coronacrisis haar deuren weer te openen. Veira was duidelijk van mening dat dat niet het geval is. Ze heeft wel een advies voor klanten van adult shops: "Help jezelf!"

Bekijk de video van Danielle Veira hieronder.

Surinaamse <em>Danielle Veira</em> gaat weer viral: &quot;Adult shops essentieel? Help jezelf!&quot; Enkele maanden geleden dook er plotseling een hilarische video van de Surinaamse kolonel Danielle Veira op, toen ze mensen opriep om vooral naar een Tequila Party te gaan - want dan zou ze hen allemaal oppakken. Nu haalt ze opnieuw het nieuws met een opvallende uitspraak over adult shops. Essentieel of niet?In het Surinaamse parlement werd aan Veira (de directeur van het Directoraat Nationale Veiligheid) gevraagd of "adult shops" (oftewel: seksshops) essentieel genoeg zijn om in de coronacrisis haar deuren weer te openen. Veira was duidelijk van mening dat dat niet het geval is. Ze heeft wel een advies voor klanten van adult shops: "Help jezelf!" Bekijk de video van Danielle Veira hieronder. Bekijk ook Verkiezingen Suriname: Desi Bouterse stevent af op nederlaag (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel in Beau: "Suriname is afgegleden tot keiharde narcostaat" Bekijk deze video »
Viral :
Surinaamse Danielle Veira gaat weer viral: "Adult shops essentieel? Help jezelf!"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Surinaamse Danielle Veira gaat weer viral: "Adult shops essentieel? Help jezelf!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV