Bijzondere beelden: Demonstranten zingen Lean On Me bij Witte Huis in Washington

Bijzondere beelden: Demonstranten zingen Lean On Me bij Witte Huis in Washington

Bekijk hier de reactie van Barack Obama op de dood van George Floyd en de protestacties in de VS.

De laatste dagen staan veel landen in het teken van protesten, naar aanleiding van de dood van George Floyd. Deze zwarte man kwam om het leven doordat hij hardhandig tegen de grond werd gehouden door een agent in Minneapolis. In heel de wereld wordt sindsdien geprotesteerd, soms liepen deze uit de hand. Maar nu zijn er mooie beelden opgedoken uit Washington, waarbij demonstranten kaarsjes branden en Lean On Me zingen bij het Witte Huis, waar president Donald Trump woont.

Bekijk de beelden van deze bijzondere demonstratie bij het Witte Huis hieronder.

Bijzondere beelden: Demonstranten zingen <em>Lean On Me</em> bij Witte Huis in Washington Bekijk hier de reactie van Barack Obama op de dood van George Floyd en de protestacties in de VS. De laatste dagen staan veel landen in het teken van protesten, naar aanleiding van de dood van George Floyd. Deze zwarte man kwam om het leven doordat hij hardhandig tegen de grond werd gehouden door een agent in Minneapolis. In heel de wereld wordt sindsdien geprotesteerd, soms liepen deze uit de hand. Maar nu zijn er mooie beelden opgedoken uit Washington, waarbij demonstranten kaarsjes branden en Lean On Me zingen bij het Witte Huis, waar president Donald Trump woont. Bekijk de beelden van deze bijzondere demonstratie bij het Witte Huis hieronder. Zien: demonstranten in Portland massaal op de grond met handen op de rug Bekijk deze video » Viral: jonge demonstrant racisme-protest strijdt vol overgave (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Bijzondere beelden: Demonstranten zingen Lean On Me bij Witte Huis in Washington

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Demonstranten zingen Lean On Me bij Witte Huis in Washington of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV