Vanavond in Op1: Saskia Belleman, Feike Sijbesma, Ruben Koops en meer

Vanavond in Op1: Saskia Belleman, Feike Sijbesma, Ruben Koops en meer

Femke Halsema komt steeds verder in het nauw als gevolg van haar optreden op Tweede Pinksterdag, toen ze een demonstratie met duizenden mensen toestond. Zeker nu het appverkeer met Ferdinand Grapperhaus naar buiten is gebracht. Ruben Knoops vertelt erover in Op1.

De gasten in Op1 - donderdag 4 juni 2020

  • PVV-leider Geert Wilders eiste vandaag dat de gesprekken tussen burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema, en minister van Justitie en Veiligheid, Ferd Grapperhaus, openbaar werden gemaakt. Ruben Koops, verslaggever bij Het Parool, praat bij Op1 over de gesprekken tussen Halsema en Grapperhaus over de anti-racisme demonstratie op De Dam in de hoofdstad.
  • Niet eerder viel er in Nederland zo weinig regen als in dit jaar. Volgens het KNMI was dit bovendien het zonnigste voorjaar ooit gemeten, en al die zon heeft het water extra snel doen verdampen. Dat heeft geleid tot een record: het is sinds 1976 niet zo droog geweest. Minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, maakt zich grote zorgen over deze historische droogte.
  • Speciaal coronagezant van het kabinet, Feike Sijbesma, vertelt bij Op1 over de internationale race naar het coronavaccin.
  • Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en strafrechtadvocaat Peter Plasman praten over de verdediging van kroongetuige in het Marengoproces, Nabil B. Vandaag maakten advocaat Peter Schouten en Peter R. de Vries bekend dat zij de vermoorde advocaat Derk Wiersum op willen volgen.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: Saskia Belleman, Feike Sijbesma, Ruben Koops en meer Femke Halsema komt steeds verder in het nauw als gevolg van haar optreden op Tweede Pinksterdag, toen ze een demonstratie met duizenden mensen toestond. Zeker nu het appverkeer met Ferdinand Grapperhaus naar buiten is gebracht. Ruben Knoops vertelt erover in Op1. De gasten in Op1 - donderdag 4 juni 2020 PVV-leider Geert Wilders eiste vandaag dat de gesprekken tussen burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema, en minister van Justitie en Veiligheid, Ferd Grapperhaus, openbaar werden gemaakt. Ruben Koops, verslaggever bij Het Parool, praat bij Op1 over de gesprekken tussen Halsema en Grapperhaus over de anti-racisme demonstratie op De Dam in de hoofdstad. Niet eerder viel er in Nederland zo weinig regen als in dit jaar. Volgens het KNMI was dit bovendien het zonnigste voorjaar ooit gemeten, en al die zon heeft het water extra snel doen verdampen. Dat heeft geleid tot een record: het is sinds 1976 niet zo droog geweest. Minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, maakt zich grote zorgen over deze historische droogte. Speciaal coronagezant van het kabinet, Feike Sijbesma, vertelt bij Op1 over de internationale race naar het coronavaccin. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en strafrechtadvocaat Peter Plasman praten over de verdediging van kroongetuige in het Marengoproces, Nabil B. Vandaag maakten advocaat Peter Schouten en Peter R. de Vries bekend dat zij de vermoorde advocaat Derk Wiersum op willen volgen. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Paul Rosenmöller over handelen van Femke Halsema bij demonstratie Amsterdam Bekijk deze video » Op1 gemist? Verhitte discussie Rotterdamse politici over demonstratie Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: Saskia Belleman, Feike Sijbesma, Ruben Koops en meer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Saskia Belleman, Feike Sijbesma, Ruben Koops en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV