The Voice Kids: bekijk het duet van Ronnie Flex & Sham met Blijf Bij Mij (Finale)

The Voice Kids: bekijk het duet van Ronnie Flex & Sham met Blijf Bij Mij (Finale)

BEKIJK HIER ALLE OPTREDENS VAN DE FINALE VAN TVOH

De jonge Sham is veel met muziek bezig en zit in drie verschillende bandjes, waarvan er zelfs één naar haar vernoemd is. Ze speelt saxofoon en vindt jazzmuziek het allerleukste wat er is. Het is haar gelukt om zichzelf te kwalificeren voor de grote finale.

<em>The Voice Kids</em>: bekijk het duet van <em>Ronnie Flex</em> &amp; <em>Sham</em> met <em>Blijf Bij Mij</em> (Finale) BEKIJK HIER ALLE OPTREDENS VAN DE FINALE VAN TVOH The Voice Kids: bekijk het optreden van Sham met Joyful Joyful (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Dax met Nice To Meet Ya (Finale) Bekijk deze video » Zien: finalisten van The Voice Kids zingen Sky Full Of Stars (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Jasmijn met If The World Was Ending (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk hier het gastoptreden van Duncan Laurence met Someone Else (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Dax & Sanne Hans met What I Like About You (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Ilse DeLange & Jasmijn met Ze Huilt Maar Ze Lacht (Finale) Bekijk deze video » De jonge Sham is veel met muziek bezig en zit in drie verschillende bandjes, waarvan er zelfs één naar haar vernoemd is. Ze speelt saxofoon en vindt jazzmuziek het allerleukste wat er is. Het is haar gelukt om zichzelf te kwalificeren voor de grote finale. DuetSham mocht samen met de getalenteerde Ronnie Flex het nummer 'Blijf Bij Mij' zingen. Dit is één van de bekendste nummers van de rapper. Hij zingt het lied normaal met zangeres Maan, maar mocht het nu met de jonge finalist doen. Bekijk het prachtige duet in de video van The Voice Kids hierboven. The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. Zien: Anouk krijgt bakken met kritiek na keuze voor Rogier in The Voice Kids Bekijk deze video » Zien: Anouk mist door zelfquarantaine de finale van The Voice Kids Bekijk deze video »
The Voice :
The Voice Kids: bekijk het duet van Ronnie Flex & Sham met Blijf Bij Mij (Finale)

Duet
Sham mocht samen met de getalenteerde Ronnie Flex het nummer 'Blijf Bij Mij' zingen. Dit is één van de bekendste nummers van de rapper. Hij zingt het lied normaal met zangeres Maan, maar mocht het nu met de jonge finalist doen. Bekijk het prachtige duet in de video van The Voice Kids hierboven.

The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids: bekijk het duet van Ronnie Flex & Sham met Blijf Bij Mij (Finale) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen