Black Lives Matter-protest Utrecht: bekijk beelden van vol Jaarbeursplein

Black Lives Matter-protest Utrecht: bekijk beelden van vol Jaarbeursplein

Bekijk hier beelden van de Black Lives Matter-demonstratie op een overvolle Dam.

Na onder meer Amsterdam, Rotterdam en Den Haag volgde vrijdag ook Utrecht met een Black Lives Matter-protest. Veel mensen kwamen in de coronacrisis bij elkaar op het Jaarbeursplein om te demonstreren, naar aanleiding van de dood van George Floyd. Er kwamen zo'n 3500 mensen af op deze demonstratie, er werd opgeroepen om niet meer te komen.

Bekijk de beelden van het AD van het antiracisme-protest in Utrecht hieronder.

<em>Black Lives Matter-protest</em> Utrecht: bekijk beelden van vol Jaarbeursplein Bekijk hier beelden van de Black Lives Matter-demonstratie op een overvolle Dam. Na onder meer Amsterdam, Rotterdam en Den Haag volgde vrijdag ook Utrecht met een Black Lives Matter-protest. Veel mensen kwamen in de coronacrisis bij elkaar op het Jaarbeursplein om te demonstreren, naar aanleiding van de dood van George Floyd. Er kwamen zo'n 3500 mensen af op deze demonstratie, er werd opgeroepen om niet meer te komen. Bekijk de beelden van het AD van het antiracisme-protest in Utrecht hieronder. SCHOKKENDE BEELDEN: Man (75) geduwd door Amerikaanse politie tijdens anti-racismeprotest Bekijk deze video » Beau gemist? Ministers over app-ruzie tussen burgemeester Halsema en Grapperhaus Bekijk deze video »
Nieuws :
Black Lives Matter-protest Utrecht: bekijk beelden van vol Jaarbeursplein

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Black Lives Matter-protest Utrecht: bekijk beelden van vol Jaarbeursplein of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV