Zien: alle optredens van Sham in The Voice Kids 2020

Zien: alle optredens van Sham in The Voice Kids 2020

De jonge Sham is veel met muziek bezig en zit in drie verschillende bandjes, waarvan er zelfs één naar haar vernoemd is. Ze speelt saxofoon en vindt jazzmuziek het allerleukste wat er is. Het is haar zelfs gelukt om zich te kwalificeren voor de grote finale. Helaas kreeg ze niet de meeste stemmen van het publiek. Bekijk hier alle optredens van Sham in The Voice Kids.

Bekijk hier de auditie van Sham

Blind Audition
Sham auditeerde met het nummer 'The Lady Is A Tramp' van Lady Gaga en Tony Bennett. Alle coaches draaiden enthousiast hun stoel voor haar om. ''Je bent echt sensationeel!'', aldus coach Sanne. Helaas was dit niet genoeg, want Sham besloot om zich aan te sluiten bij Team Ali B.

Bekijk hier The Battle van Sham

The Battles
Noa, Sofie en Sham zongen het nummer 'Chain Of Fools' van Aretha Franklin tijdens hun battle in The Voice Kids. Het werd een lastige keuze voor Ali, want alle drie de meiden deden het fantastisch volgens de coach. Toch besloot hij Sham mee te nemen naar The Sing Offs.

Bekijk hier The Sing Off van Sham

The Sing Off
Tijdens deze laatste ronde zong ze nog één keer haar prachtige auditienummer 'The Lady Is A Tramp'. Ali besloot hierna om Sham mee te nemen naar de grote finale. Bekijk de hele Sing Off in de video hierboven.

Bekijk hier het duet van Sham

Duet
Sham mocht samen met de getalenteerde rapper Ronnie Flex het nummer 'Blijf Bij Mij' zingen. Dit is één van de bekendste nummers van de rapper. Hij zingt het lied normaal met zangeres Maan, maar mocht het nu met de jonge finalist doen.

Solo-optreden
In de grote finale zong Sham ook het nummer 'Joyful Joyful' van Sister Act 2. Uiteindelijk kreeg concurrent Dax de meeste stemmen van het publiek en won hij The Voice Kids 2020. Bekijk nog één keer Shams laatste solo-optreden uit The Voice Kids in de video hieronder.

Zien: alle optredens van Sham in <em>The Voice Kids 2020</em> De jonge Sham is veel met muziek bezig en zit in drie verschillende bandjes, waarvan er zelfs één naar haar vernoemd is. Ze speelt saxofoon en vindt jazzmuziek het allerleukste wat er is. Het is haar zelfs gelukt om zich te kwalificeren voor de grote finale. Helaas kreeg ze niet de meeste stemmen van het publiek. Bekijk hier alle optredens van Sham in The Voice Kids. Bekijk hier de auditie van Sham The Voice Kids: Bekijk optreden Sham met The Lady Is A Tramp (Blind Auditions) Bekijk deze video » Blind AuditionSham auditeerde met het nummer 'The Lady Is A Tramp' van Lady Gaga en Tony Bennett. Alle coaches draaiden enthousiast hun stoel voor haar om. ''Je bent echt sensationeel!'', aldus coach Sanne. Helaas was dit niet genoeg, want Sham besloot om zich aan te sluiten bij Team Ali B. Bekijk hier The Battle van Sham The Voice Kids: Bekijk The Battle Noa vs. Sofie vs. Sham met Chain Of Fool (Battle ronde 4) Bekijk deze video » The BattlesNoa, Sofie en Sham zongen het nummer 'Chain Of Fools' van Aretha Franklin tijdens hun battle in The Voice Kids. Het werd een lastige keuze voor Ali, want alle drie de meiden deden het fantastisch volgens de coach. Toch besloot hij Sham mee te nemen naar The Sing Offs. Bekijk hier The Sing Off van Sham The Voice Kids: Bekijk optreden Sham met The Lady Is A Tramp (The Sing Off) Bekijk deze video » The Sing OffTijdens deze laatste ronde zong ze nog één keer haar prachtige auditienummer 'The Lady Is A Tramp'. Ali besloot hierna om Sham mee te nemen naar de grote finale. Bekijk de hele Sing Off in de video hierboven. Bekijk hier het duet van Sham The Voice Kids: bekijk het duet van Ronnie Flex & Sham met Blijf Bij Mij (Finale) Bekijk deze video » DuetSham mocht samen met de getalenteerde rapper Ronnie Flex het nummer 'Blijf Bij Mij' zingen. Dit is één van de bekendste nummers van de rapper. Hij zingt het lied normaal met zangeres Maan, maar mocht het nu met de jonge finalist doen. Solo-optredenIn de grote finale zong Sham ook het nummer 'Joyful Joyful' van Sister Act 2. Uiteindelijk kreeg concurrent Dax de meeste stemmen van het publiek en won hij The Voice Kids 2020. Bekijk nog één keer Shams laatste solo-optreden uit The Voice Kids in de video hieronder. The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de spannende uitslag van The Voice Kids finale 2020 Bekijk deze video » Zien: Dax wint de finale van The Voice Kids 2020 Bekijk deze video »
The Voice :
Zien: alle optredens van Sham in The Voice Kids 2020

The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: alle optredens van Sham in The Voice Kids 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV