Beau gemist? Jort Kelder vreest economische crisis: "Ongeluk komt in vertraging op je af"

Beau gemist? Jort Kelder vreest economische crisis: "Ongeluk komt in vertraging op je af"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 8 juni terugkijken op Gids.tv.

Aan tafel bij Beau werd de economische toekomst van Nederland onder de loep genomen. Moeten we ons door de coronacrisis voorbereiden op een hevige economische recessie? Jort Kelder vreest in ieder geval van wel: "Je ziet een ongeluk in vertraging op je af komen." Hij stelt zelfs voor om werknemers van de overheid uit te betalen in vouchers, die ze moeten bestenden in horeca en winkels.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Jort Kelder vreest economische crisis: &quot;Ongeluk komt in vertraging op je af&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 8 juni terugkijken op Gids.tv. Aan tafel bij Beau werd de economische toekomst van Nederland onder de loep genomen. Moeten we ons door de coronacrisis voorbereiden op een hevige economische recessie? Jort Kelder vreest in ieder geval van wel: "Je ziet een ongeluk in vertraging op je af komen." Hij stelt zelfs voor om werknemers van de overheid uit te betalen in vouchers, die ze moeten bestenden in horeca en winkels. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Ook in deze uitzending Beau gemist? Econoom Marieke Blom over economische krimp door coronacrisis Bekijk deze video » Beau gemist? Econoom Marieke Blom vertelt over aankomende economische crisis Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Jort Kelder vreest economische crisis: "Ongeluk komt in vertraging op je af"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Jort Kelder vreest economische crisis: "Ongeluk komt in vertraging op je af" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier