Kijk LIVE: Spoeddebat met Femke Halsema over drukte tijdens Dam-protest

Kijk LIVE: Spoeddebat met Femke Halsema over drukte tijdens Dam-protest

Kijk LIVE: Spoeddebat met <em>Femke Halsema</em> over drukte tijdens Dam-protest Bekijk hier de eerdere reactie van Femke Halsema op de drukte op de Dam. Er is vandaag een spoeddebat in de gemeenteraad van Amsterdam. Onderwerp van gesprek is de demonstratie op de Dam van vorige week. Hier kwam een grote groep mensen op af, en burgemeester Femke Halsema moet zich nu verantwoorden. Wat zijn gevolgen voor Amsterdamse burgemeester Femke Halsema?Het protest in Amsterdam stond in het teken van Black Lives Matter. Mensen komen massaal in opstand tegen racisme, sinds de dood van de zwarte Amerikaanse arrestant George Floyd. In verband met het coronavirus is het nogal riskant om zo veel mensen bij elkaar te laten komen. De vraag is nu hoe Femke Halsema, die veel kritiek kreeg op haar beleid, zich tijdens het debat zal verdedigen en wat de gevolgen zijn. Halsema zegt dat ze niet had voorzien dat er zo veel mensen zouden komen, volgens schattigen waren zo'n 15.000 mensen aan het protesteren op de Dam. Bekijk hierboven op woensdag 10 juni naar het spoeddebat van gemeente Amsterdam via NH Nieuws. Femke Halsema ook door Draadstaal aangepakt: "Halsema, verdeel de corona!" Bekijk deze video » Op1 gemist? Wat gaat gebeuren met Femke Halsema in spoeddebat Amsterdam? Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Spoeddebat met Femke Halsema over drukte tijdens Dam-protest

Bekijk hier de eerdere reactie van Femke Halsema op de drukte op de Dam.

Er is vandaag een spoeddebat in de gemeenteraad van Amsterdam. Onderwerp van gesprek is de demonstratie op de Dam van vorige week. Hier kwam een grote groep mensen op af, en burgemeester Femke Halsema moet zich nu verantwoorden.

Wat zijn gevolgen voor Amsterdamse burgemeester Femke Halsema?
Het protest in Amsterdam stond in het teken van Black Lives Matter. Mensen komen massaal in opstand tegen racisme, sinds de dood van de zwarte Amerikaanse arrestant George Floyd. In verband met het coronavirus is het nogal riskant om zo veel mensen bij elkaar te laten komen. De vraag is nu hoe Femke Halsema, die veel kritiek kreeg op haar beleid, zich tijdens het debat zal verdedigen en wat de gevolgen zijn. Halsema zegt dat ze niet had voorzien dat er zo veel mensen zouden komen, volgens schattigen waren zo'n 15.000 mensen aan het protesteren op de Dam.

Bekijk hierboven op woensdag 10 juni naar het spoeddebat van gemeente Amsterdam via NH Nieuws.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Spoeddebat met Femke Halsema over drukte tijdens Dam-protest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier