Avontuurlijke actiefilm Ben-Hur donderdag te zien bij RTL 7

Avontuurlijke actiefilm Ben-Hur donderdag te zien bij RTL 7

Avontuurlijke actiefilm <em>Ben-Hur</em> donderdag te zien bij <em>RTL 7</em> Ben-Hur vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur, gespeeld door Jack Huston, een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala, gespeeld door Toby Kebbell, een officier in het Romeinse leger. WraakBeroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt (Nazanin Boniadi), wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak, maar in plaats daarvan vindt hij verlossing. Bekijk de trailer van Ben-Hur (2016) hierboven. Ben-Hur is donderdag 11 juni om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt de film ook streamen via o.a. Videoland.
Film :
Avontuurlijke actiefilm Ben-Hur donderdag te zien bij RTL 7

Ben-Hur vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur, gespeeld door Jack Huston, een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala, gespeeld door Toby Kebbell, een officier in het Romeinse leger.

Wraak
Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt (Nazanin Boniadi), wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak, maar in plaats daarvan vindt hij verlossing.

Bekijk de trailer van Ben-Hur (2016) hierboven.

Ben-Hur is donderdag 11 juni om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt de film ook streamen via o.a. Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Avontuurlijke actiefilm Ben-Hur donderdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier