Gordon neemt maagballon om 10 kilo af te vallen: "Ik vind het wel spannend"

Gordon neemt maagballon om 10 kilo af te vallen: "Ik vind het wel spannend"

Zanger Gordon is onderweg om een maagballon te laten plaatsen. Hij wil zijn diabetes onder controle krijgen en je schijnt van een maagballon 10 kilo tot 15 kilo af te vallen in drie maanden.

Gordon laat weten dat je een pil dient in te slikken en hij zegt tegen zijn volgers op Instagram dat je er een paar dagen misselijk van kan blijven: "Ik hoop niet dat ik er een rare stem van over houd", aldus Gordon.

Bekijk hieronder de video die Gordon opneemt onderweg naar zijn maagballon afspraak.

<em>Gordon</em> neemt <em>maagballon</em> om 10 kilo af te vallen: &quot;Ik vind het wel spannend&quot; Zanger Gordon is onderweg om een maagballon te laten plaatsen. Hij wil zijn diabetes onder controle krijgen en je schijnt van een maagballon 10 kilo tot 15 kilo af te vallen in drie maanden. Gordon laat weten dat je een pil dient in te slikken en hij zegt tegen zijn volgers op Instagram dat je er een paar dagen misselijk van kan blijven: "Ik hoop niet dat ik er een rare stem van over houd", aldus Gordon. Bekijk hieronder de video die Gordon opneemt onderweg naar zijn maagballon afspraak.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon neemt maagballon om 10 kilo af te vallen: "Ik vind het wel spannend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier