TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad (12 juni)

TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad (12 juni)

TERUGKIJKEN: <em>Persconferentie premier Mark Rutte</em> na ministerraad (12 juni) Kijk hierboven naar de persconferentie van premier Mark Rutte van vrijdag 12 juni. Zoals elke vrijdag was het ook vandaag weer tijd voor de ministerraad. Na afloop geeft premier Mark Rutte net als elke week een verklaring over wat er zoal is besproken en de pers krijgt de kans om vragen te stellen. Ook deze keer stond de ministerraad naar verwachting vooral in het teken van de coronacrisis. Al werden wellicht ook de laatste ontwikkelingen rond de protesten van Black Lives Matter besproken. Onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok en Sigrid Kaag waren hierbij aanwezig. In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 12 juni terugkijken. Beau: Jaïr Ferwerda scheldt vleiende Mark Rutte uit voor "ouwe slijmbal" Bekijk deze video » NOS Stories: Mark Rutte in gesprek met Coalitie Y over politieke invloed jongeren Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad (12 juni)

Kijk hierboven naar de persconferentie van premier Mark Rutte van vrijdag 12 juni.

Zoals elke vrijdag was het ook vandaag weer tijd voor de ministerraad. Na afloop geeft premier Mark Rutte net als elke week een verklaring over wat er zoal is besproken en de pers krijgt de kans om vragen te stellen. Ook deze keer stond de ministerraad naar verwachting vooral in het teken van de coronacrisis. Al werden wellicht ook de laatste ontwikkelingen rond de protesten van Black Lives Matter besproken. Onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok en Sigrid Kaag waren hierbij aanwezig.

In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 12 juni terugkijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad (12 juni) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV